Hvis du eller dine børn gerne vil have en hund i familien, er det måske på tide at overveje det. Det er utroligt hyggeligt at få en hund, og der går ikke meget mere end et minut, før alle familiemedlemmer er faldet pladask for familiens nye medlem. Uanset om du er vild med hunde eller ej, kommer du til at holde af den, hvis I får en hund i familien.

Er det noget, I har snakket om, er det måske på tide at finde ud af, hvad det skal være for en race. Der er mange at vælge imellem, så det er helt op til jer selv at finde ud af, hvilken hund I gerne vil have hjemme hos jer.

Vælg en hund der er god til børn

Hvis du har børn, er det en rigtig god ide at gå efter en race, der er god til børn. Der er nogle hunderacer, der ikke egner sig godt til børn, mens der er andre, som eksempelvis en Golden Retriever, der har det meget nemt med at omgås børn.

Hvis I ikke har nogle ideer på bordet allerede nu, er det bare med at gå på nettet og kigge på de mange racer, der nu engang er til rådighed.

Tjek hvor meget den skal motionere

Det kan også være en god idé at tjekke op på racen, om det er en hund, der har behov for meget motion. Hvis du ikke selv er typen, der er glad for at gå lange ture eller at bruge mange timer på stranden eller i parken med din hund, er det en god idé at bevæge dig uden om de racer, der skal have meget motion.

Der er mange hjemmesider, der kan give dig disse basale informationer om hver eneste hunderace, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvilke racer I bør holde jer fra, eller hvilke I bør kigge nærmere på.

Skal du have en hund i familien?
Skal du have en hund i familien?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.