Står du og skal til at vælge et nyt webhotel, kan du spare mange penge på at bruge lidt tid på at researche dig frem til den billigste pris på markedet. Der er nemlig et hav af webhoteller at vælge imellem, og de er alle sammen til en forskellig pris.

Så hvis du gerne vil have dit webhotel til en så lav pris som overhovedet muligt, er det en god idé ikke bare at vælge det første webhotel, du kommer forbi, da der er stor sandsynlighed for, at du nemt kan finde et webhotel, der er billigere. Så brug god tid på at finde lige netop det webhotel i den prisramme, du har råd og lyst til at betale.

Husk at læse hvad du får af funktioner

Du bør dog også kigge på andre parametre end kun prisen. Du bør eksempelvis lægge mærke til, hvilke funktioner du får med, da der også her kan være utrolig stor forskel på de mange webhosts.

Der kan eksempelvis være en begrænsning på mængden af e-mails, du kan oprette, eller på antallet af domæner, som du kan tilføje yderligere til dit webhotel, hvis du nu skal lave flere hjemmesider. Så husk at læse op på alle disse ting også, inden du vælger, hvis du vil være sikker på, at dit webhotel opfylder de krav, du har.

Dit webhotel behøver ikke at være dansk

Selvom det kan være en god ide at vælge et webhotel på dansk, da det på den måde er nemmere at få support, hvis du har behov for det undervejs, behøver det ikke at være på dansk, bare fordi du har en dansk hjemmeside. Du kan sagtens sætte en dansk hjemmeside med et DK domæne op på en tysk, hollandsk eller amerikansk server.

Med andre ord behøver du ikke kun at kigge efter muligheder i Danmark. Du kan også sagtens kigge på priser på webhoteller andre steder i verden.

Research kan spare dig penge i jagten på nyt webhotel
Research kan spare dig penge i jagten på nyt webhotel

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.