Der er ikke grund til at smutte på den ene kaffedate efter den anden. Der er nemlig mange sjove muligheder for at tage på gode dates med en anden person. Alt hvad det kræver er en smule kreativitet – og at man tør gøre noget nyt.

Læs med her og få lidt inspiration til hvilken slags date du kan tage på.

Sportdate

Hvis dig og ham eller hende du skal på date med godt kan lide sport, så kan I jo tage på en sportdate. Du kan læse mere om sportdates lige her.

I kan enten smutte hen til fitnesscentret sammen. Hjælp hinanden imens i løfter vægte og få jer en sludder over løbebåndet.

Eller spil eventuelt et boldspil sammen såsom basketball er badminton. Det kan være meget sjovt og udfordrende at få lidt konkurrence startet op imellem jer.

Tag til koncert sammen

Hvis I begge er store musikelskere og har et band til fælles, som I begge kan være enige om, at I er vilde med, så kan I lade musikken bringe jer sammen.

Tag afsted til koncert sammen, få jer en fed oplevelse og måske en øl eller to. Skrål med på sangene sammen og tag hen et sted bagefter, hvor I kan få en god snak om, hvor god koncerten var for jer. Og måske hvad det var, der kunne gøres bedre.

Eventuelt kan du også lade din date tage dig med hen til en koncert, hvor du ikke i forvejen ved, hvem der spiller. Eller du kan gøre det ved ham eller hende, der skal med på date med dig.

På den måde kan I overraske hinanden med noget godt musik – og måske den anden bliver en helt ny fan af det band, I er taget hen for at se sammen?