Hvis du har en WordPress side, eller måske bare er i gang med at sætte din første side op i WordPress, kan det være, at du mangler inspiration til plugins, som du kan installere og gøre brug af på din blog.

Her kommer vi med tre anbefalinger til dig, så du kan få lidt flere funktioner at lege med på din hjemmeside. Der er tusindvis af plugins til WordPress, så hvis du gerne vil have flere, skal du bare gå på jagt blandt de mange andre muligheder, du også kan installere.

Pretty Links

Først og fremmest er der det lille plugin, der hedder Pretty Links. Med det er det meget nemmere at lave lækre links, når du skal linke til forskellige andre hjemmesider. Det er især en god ide at have dette plugin, hvis du gør dig i affiliate markedsføring. På den måde kan du nemlig også se, hvor mange der klikker på det enkelte link, og så er det nemt at teste, hvilke links der klarer sig godt sammenlignet med hinanden.

Du skal blot indtaste det URL, du gerne vil linke til, og derefter skrive, hvad dit link skal hedde. Så klikker du på en knap, og så er det ordnet for dig.

SEO by Yoast

Hvis du gerne vil have så mange besøgende fra Google som overhovedet muligt, kan det være en god ide at læse op på søgemaskineoptimering, hvis du ikke allerede kender til emnet.

Det gælder om at optimere alle dine sider, så de præsenterer sig på bedst mulig vis på Google, og så Google robotten har nemmere ved at finde din side. Med SEO by Yoast er det langt nemmere at optimere dine indlæg og sider, så de tager sig pænt og korrekt ud rent SEO mæssigt.

Elementor

Med Elementor er det utroligt nemt at bygge nye sider på din blog helt fra bunden. Du kan skræddersy designet, og du kan tilføje diverse funktioner og elementer ved at klikke og droppe med musen.

Med Elementor kan du designe din egen side helt uden at skulle skrive en eneste linje kode. Så bliver det altså ikke meget nemmere.

3 plugins du må have på din WordPress side
3 plugins du må have på din WordPress side

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.