Hvis dit barn snart skal konfirmeres, og har du svært ved at få enderne til at mødes rent økonomisk, kan du overveje at låne penge til at kunne holde den perfekte konfirmation.

En konfirmation kan hurtigt ende med at koste mange tusinde kroner, da der både skal bookes lokaler, serveres mad og drikke, bookes underholdning, købes tøj og meget andet. Inden du får set dig om, er festen hurtigt løbet op i 10 eller 20.000 kroner mindst.

Og er det ikke penge, du lige har til rådighed, kan du være nødt til at låne dem, for at kunne holde den konfirmation dit barn drømmer om.

Giv dit barn den bedste dag

Konfirmationen er en stor dag for alle de børn, der vælger at sige ja i kirken. Det er her, de træder ind i de voksnes rækker, og derfor er det også en dag, hvor alt skal være perfekt. Alle børn har fortjent at få den bedste konfirmation, de overhovedet kunne drømme om.

Dermed ikke sagt, at du skal gå ud og tage et lån i huset for at kunne bruge alt, hvad du ejer og har på festen. Men sørg i hvert fald for, at der ikke mangler noget på dagen, og at konfirmanden får alt det, han eller hun godt kunne tænke sig.

Ikke nødvendigt at spare på noget

Med et lån er det ikke nødvendigt at skulle spare på noget. Du bestemmer selv, om du går ud og låner 5000 kroner, 10.000 kroner eller 20.000 kroner til at kunne holde den perfekte fest for. Det er kun dig selv, der kan afgøre, hvor meget der er behov for at låne.

Jo større et lån du tager, desto større en fest har I også mulighed for at holde. Og desto flere gæster er der også plads til at invitere. Har I en stor familie, og skal alle inviteres, løber det pludselig hurtigt op i udgifter til både mad og drikkevarer.

Mulighed for en flottere gave

Du får også selv mulighed for at kunne give dit barn en langt flottere gave, end hvad du måske ellers havde råd til.

Er der noget særligt, du ønsker at give dit barn, og har du ikke råd til at give det, kan du jo også overveje bare at låne penge til det i stedet for festen.

Lån penge til at holde den perfekte konfirmation
Lån penge til at holde den perfekte konfirmation

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.