Rigtig mange mennesker går igennem et helt arbejdsliv uden at overveje at skifte a-kasse. Og det er en skam, da de på den måde aldrig finder ud af, om de kunne have opnået andre fordele eller lavere priser ved at skifte over til en anden a-kasse.

Derfor er det en rigtig god idé for dig, der stadig er på arbejdsmarkedet, at overveje, om du overhovedet har den rigtige a-kasse, eller om det kunne være fordelagtigt for dig at skifte over til en anden.

Kan du få bedre fordele andre steder?

Selvom du måske ikke synes, du bruger din a-kasse til særlig meget, kan det være, der er en række fordele, som du kan gøre brug af. Det kan også være, der er andre a-kasser på markedet, der tilbyder flere fordele end den, du er ved lige nu.

Det kan også være, du er så uheldig, at din nuværende a-kasse ikke rigtig byder på nogle fordele. Er det tilfældet, er det bare med at komme i gang med at lede efter andre a-kasser, da der er rigtig mange, der har et hav af fordele, som du går glip af ved ikke at være medlem hos dem.

Er prisen vigtig for dig?

Hvis prisen for din a-kasse er vigtig for dig, skal du også jævnligt gå ind og tjekke op på, om du lige nu får den bedste pris hos din nuværende a-kasse. For der kan nemlig være billigere alternativer på markedet, som du ikke kender til endnu.

Hvis du kan spare 50 kroner, ved at skifte over til en anden a-kasse, hver eneste måned, kan det lige pludselig blive til rigtig mange penge over et helt arbejdsliv. Så det er ikke småpenge, der er tale om, hvis du kan finde en besparelse ved at skifte over til en ny a-kasse.

Har du den rigtige a-kasse?
Har du den rigtige a-kasse?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.