Hvis du igen, igen, igen er stødt på grund og ikke kan finde ud af, hvad du skal sætte på fjernsynet i aften, er det måske en idé at overveje at hoppe over på Dplay i stedet for at zappe rundt blandt de film og serier, du allerede har set 100 gange på Netflix. Dplay har et rigtig godt udvalg, og der kommer hele tiden nyt indhold op, som du kan hygge dig med.

Her anbefaler vi fem forskellige serier, som du kan finde på Dplay i skrivende stund. Men bare rolig – der er et langt større udvalg, som du selv kan gå på opdagelse i ved at smutte en tur ind hos Dplay.

Det bedste fra Discovery kanalerne

Når du abonnerer på Dplay, har du adgang til alt det bedste fra kanalerne hos Discovery Network. Det gælder kanaler som Discovery, TLC, Kanal 4, Kanal 5 og Animal Planet. Så hvis du som regel er glad for at se serier og programmer på disse kanaler i fjernsynet, vil du ikke blive skuffet over udvalget hos Dplay.

Foruden en lang række serier finder du også eSuperligaen, som er Discovery’s egen e-sport Superliga, hvor de bedste FIFA-spillere i Danmark dyster om at blive den bedste i landet.

Over Atlanten

I foråret 2019 kom programmet Over Atlanten på sendefladen for første gang. Her bliver fem kendte danskere sendt på en sejlbåd over Atlanterhavet med to tidligere OL-kaptajner ved roret. Rejsen varer over tre uger, og selvom der er stor begejstring inden afgangen fra De Canariske Øer, går de barske realiteter hurtigt op for deltagerne allerede i første program.

Hvis du elsker at kendte mennesker kaste sig ud på dybt vand, bogstaveligt talt, er Over Atlanten lige noget for dig. Du følger deltagerne i deres op- og nedture på havet, og du kommer med helt ind bag facaderne, hvor der ikke bliver lagt skjul på følelser, tårer og tanker.

The Big Bang Theory

Med sidste sæson annonceret lakker The Big Bang Theory mod ende. Men det betyder ikke, at den ikke stadig er et kig værd, hvis du endnu ikke har givet de fire nørdede venner et forsøg.

Vi følger de fire kammerater Sheldon, Leonard, Howard og Raj, der alle har fuldstændig styr på deres akademiske viden, men som samtidig har lidt kvaler med kærlighedslivet. En sjov sitcom med afsnit på omkring 20 minutter stykket, og med 12 sæsoner har du rigeligt med underholdning til det næste stykke tid.

De Unge Mødre

Du kan også vælge at kaste dig over en dansk klassiker, som du efterhånden godt kan kalde De Unge Mødre. Serien har snart kørt i rigtig mange år på Kanal 4, og der kommer fortsat nye sæsoner, så der hele tiden er nye episoder, du kan hygge dig med.

Serien følger unge mødre fra hele landet i deres dagligdag, hvor de skal få privatliv, arbejdsliv samt kærlighedsliv og den nye rolle som mor til at gå op i en højere enhed. Der er følelsesmæssige op- og nedture, som du kommer helt tæt på.

Politijagt

Elsker du politiprogrammer, vil du elske Politijagt. Her følger vi primært forskellige politikredse i Danmark, men der er også enkelte afsnit, der foregår i USA og på Grønland. Men det gør det ikke mere spændende.

I al sin enkelthed følger du enkelte betjente på patrulje, når de bevæger sig ud på vejene rundt omkring i landet. Du kommer både med til razziaer, fartkontrol og biljagter, når du blænder op for Politijagt på Dplay.

Voice Junior

Du kan også læne dig tilbage med hele familien og give dig i kast med Voice Junior, som også har et par sæsoner på bagen allerede. Her er der underholdning for både store og små, og du kommer med helt oppe på scenen, når nogle af de bedste børnesangere i landet skal dyste om titlen som vinder af Voice Junior.

De professionelle coaches arbejder sammen med de udvalgte børn, der har gjort det bedst til auditions, og i forrygende og hæsblæsende liveshows skal vinderen så findes. Er du i forvejen vild med talentprogrammer som eksempelvis X-Factor, kommer du til at elske Voice Junior. Og ligesom med X-Factor er Voice Junior også et program, du kan nyde med hele familien.

5 programmer og serier du kan se på Dplay
5 programmer og serier du kan se på Dplay

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.