Hvis der en bil, som du drømmer om at eje, behøver det måske ikke forblive i drømmen. I stedet for bare at gå og drømme om en bil, hvorfor så ikke gøre en indsats for rent faktisk at anskaffe dig den?

Hvis du virkelig gerne vil have din drømmebil, er det jo bare med at lægge en plan for, hvordan du får sparet det beløb op, så du kan gå ud og købe den. Uanset hvor mange penge det er, er der jo mulighed for at spare det beløb op på et eller andet tidspunkt.

Undersøg hvad din bil koster

Til at starte med kan det være smart at undersøge, hvad din bil koster. Undersøg eventuelt også gerne, hvad den koster brugt, så du kan slippe med at skulle betale nypris for din bil. En brugt bil koster som regel meget mindre end de nye modeller, så der kan være mange hundrede tusinde kroner at spare ved at købe brugt, alt afhængig af nyprisen.

Når du har fået fastlagt, hvad din drømmebil koster, har du et mål at gå efter, og på den måde kan det hurtigt blive mere motiverende at lægge penge til side hver eneste måned, så du hurtigere får sparet sammen til den.

Tips til at spare penge op hurtigt

Hvis du gerne vil spare penge op hurtigt, så du kan komme ud og købe din bil, er der her et par tips, som du kan vælge at følge:

• Skær alt junkfood, slik, chips og sodavand væk

• Drop alkohol

• Kvit smøgerne

• Lad være med at tage på ferier

• Køb discount dagligvarer

• Undgå at optage nye lån

• Få et ekstra job eller skab nye indtægtskilder

Overvej at lease den

Hvis du ikke har mulighed for at spare penge sammen til den bil, du drømmer om, kan du jo også overveje at lease den. På den måde skal du bare lægge en udbetaling her og nu, og så kan du ellers køre rundt i din drømmebil for få tusinde kroner om måneden.

Selv en Ferrari kan du lease for omkring 10.000 kroner om måneden, hvilket jo ikke er så galt, når du tænker over, hvilken bil der er tale om.

Spar sammen til din drømmebil
Spar sammen til din drømmebil

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.