Nu om dage er der flere og flere husstande, der får installeret fibernet i boligen. Derfor kan det også være, du har gået med tanker om at få det lagt ind i netop din husstand. Men hvad koster det så at få fibernet?

Først og fremmest kommer det an på, hvor høj en hastighed du gerne vil have. Jo højere en hastighed, desto højere en pris vil du også støde på.

Fibernet koster som udgangspunkt fra omkring 300 kroner om måneden og opefter. Vælger du den billigste løsning, skal du nok regne med en hastighed på 100-200 mbit/s. Vil du have 1 gbit/s, vil du formodentlig skulle betale et sted mellem 450 og 500 kroner om måneden, og vil du have hurtigere net, er prisen højere endnu.

Koster det penge at få lagt ind?

Ja, det kan godt koste penge at få lagt fibernet ind i din bolig. Der skal folk ud og lægge de fysiske kabler ind i din bolig, så det er ikke bare noget med at trykke på en knap på en datacentral et sted.

Dog kan du være så heldig at få installationen gratis, hvis du vælger at gøre brug af en af de kampagner, de mange fibernet udbydere tilbyder i øjeblikket. For at få flere til at tilmelde sig fibernet, er der flere, der tilbyder gratis installation og oprettelse, når du tilmelder dig som ny kunde til deres fibernet. Det kan du overveje at benytte dig af.

Kan jeg få andre tjenester sammen med fibernet?

Hos flere udbydere har du også den mulighed at lægge dit fibernet sammen med bl.a. mobil eller tv. Så har du eks. et TDC mobil abonnement, TV fra en anden udbyder og internet fra et tredje sted, kan du med fordel vælge at lægge det hele sammen hos det sted, hvor du vælger at få dit nye fibernet fra, hvis det kan lade sig gøre.

Det kan også gøre det nemmere at overskue dine abonnementer på de forskellige tjenester, hvis du ikke har dem spredt ud på mange forskellige leverandører.

Så vil du have fibernet, virker dette som det rette tidspunkt at få det installeret.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.