Skal du til at bestille bredbånd til en ny bolig, eller er du bare blevet træt af din nuværende løsning og har lyst til at prøve noget nyt eller en anden leverandør, er du måske ikke helt sikker på, hvad du skal vælge. Det håber vi, du bliver klogere på her.

Vi vil nemlig gøre det nemt for dig at finde frem til den løsning. Det eneste, du skal gøre, er at besvare de følgende tre spørgsmål. På den måde kan du hurtigt blive klogere på, hvad du har behov for, og hvilken løsning der vil passe bedst til dig, når du skal vælge nyt bredbånd.

Når du skal finde den bedste pris på bredbånd fremover, er det godt at lave en internetudbydere sammenligning, så du ikke ender med at betale alt for meget for dit net. Det gælder sådan set alt, hvad du skal købe online. Det er altid godt at sammenligne priser på alle produkter.

Hvor høj en hastighed skal du bruge?

Først og fremmest skal du svare på, hvor høj en hastighed du har brug for. Bruger du ikke nettet særlig meget, er der ingen grund til at vælge en alt for høj hastighed, da det hurtigt bare kan ende i en høj regning også.

Men streamer du meget, gamer du meget, overfører du mange filer frem og tilbage i dit arbejde eller lignende, kan det være en god idé at vælge en høj hastighed. Er der mange om at dele nettet, kan det også være en god idé at vælge en løsning med meget power.

Fiber – er det den løsning for dig?

Det kan også være, det nu er på tide at få lagt fiber ind i din bolig. Foruden at du får et meget hurtigere internet, kan din bolig også stige i værdi ved at få lagt fibernet ind. Så der er flere fordele ved denne løsning.

Dog skal du være opmærksom på, at det godt kan koste lidt mere end ”almindeligt” bredbånd, men til gengæld kan du også få op imod flere gbit/s internet, så det er i den grad værd at overveje, hvis du vil have fart på nettet.

Hvor meget vil du betale?

Måske har du et meget stramt budget, og derfor er du måske nødt til at vælge ud fra pris i stedet for mulig hastighed.

I så fald kan det være godt at skære alle dem fra, der ikke kan levere internet hjem til dig til en pris, du kan være med på.

Har du et budget på 350 kroner om måneden eksempelvis, kan du hurtigt finde frem til den håndfuld udbydere, der kan matche det prisleje.

Når du så har gjort det, kan du, ved at slå din adresse op hos hver udbyder, nemt finde dem, der også har mulighed for at levere det hjem til din bolig. Det er den nemmeste vej at finde frem til et godt abonnement på nyt bredbånd.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.