Hvornår har du sidst tjekket op på, om du har den bedste a-kasse på markedet? Der er mange mennekser, der begår den fejl ikke at tjekke op på, om de kan få bedre forhold eller en bedre pris, hvis de skifter deres nuværende a-kasse ud med en anden på markedet.

Der er rigeligt med a-kasser at vælge imellem, og de byder alle sammen på noget forskelligt. Derfor er det også en god ide løbende at holde øje med, om der skulle være en bedre mulighed derude, end den du har haft de sidste mange år.

Tjek om du kan spare penge

Hvis det er økonomien, du interesserer dig for, kan det være en god ide at tjekke, om der er mulighed for at spare penge ved at skifte til en anden a-kasse. Der kan være forskel i priserne på de forskellige a-kasser, og derfor er der også stor sandsynlighed for, at du kan finde en, der er billigere end din nuværende.

Det er ikke sikkert, at du kan spare mange penge hver eneste måned, men lidt har jo også ret. Og det kan jo hurtigt løbe op i mange penge, som tiden går.

Får du flere fordele andre steder?

Hvis økonomien ikke bekymrer dig, kan det være, at du ønsker dig flere fordele ved din a-kasse i stedet for. Og det kan også meget vel være, at du kan finde en anden a-kasse, der kan tilbyde dig langt mere for dine penge, end din nuværende kan.

Det behøver ikke kun at være af økonomiske årsager, at du vælger at skifte a-kasse. Der er mange, der skifter, fordi de kan få mange flere fordele ud af det.

Det er nemt at skifte a-kasse

Hvis du endelig beslutter dig for at skifte til en anden a-kasse, skal du ikke være bange for, at det er besværligt. Faktisk er det utroligt nemt at skifte a-kasse. Lige så nemt som at skifte mobilabonnement eller forsikringsselskab.

Så når du finder en ny a-kasse, du gerne vil skifte til, skal du blot melde det til din nuværende samt din kommende a-kasse, og så burde de tage sig af resten derfra.

Har du den mest optimale a-kasse?
Har du den mest optimale a-kasse?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.