Mangler du gaveidéer til konfirmanden, har vi her samlet en lang liste over gaver, som du kan overveje at købe, når du skal til konfirmation.

Penge

Det nok mest populære at give i gave til en konfirmation er penge. Så hvis du vil satse på det sikre valg, kan du jo vælge at give vedkommende et større eller mindre beløb. Du kan evt. vælge at lave en sjov indpakning som eks. et pengetræ, der er meget udbredt til konfirmationer.

Smykker

Konfirmations smykker er jo også et stort hit. Så hvis du har lyst til at give noget andet end bare penge, kan du jo overveje at give en halskæde eller et armbånd til konfirmanden. Der er mange konfirmander, der får et eller flere smykker på denne store dag.

Gavekort

En anderledes måde at give penge på, og som måske lægger mere op til oplevelser eller gaver, som konfirmanden selv kan vælge ud fra, er gavekort. Du kan give gavekort til både butikker eller oplevelser, og du kan finde dem til både lavere og højere beløb, alt afhængig hvor meget du vil give for.

Ur

Hvis konfirmanden har brug for noget smukt og elegant, kan du jo også vælge at give vedkommende et ur i konfirmationsgave. Et ur er et godt og klassisk valg, og der findes jo mange forskellige modeller at vælge imellem.

Gadgets

Er vedkommende vild med teknologi og gadgets, kan du jo også vælge en gave ovre i den boldgade. Det kan være en drone, en gadget eller noget andet elektronisk, som du er sikker på vil blive et hit hos den kommende konfirmand.

Mobil

Har konfirmanden brug for en ny mobil, er det jo også et oplagt valg. Det behøver jo ikke at være den dyreste iPhone på markedet. Du kan sagtens finde smartphones til en langt lavere pris, end hvad de seneste iPhone koster.

Computer

Eller hvad med at give en ny computer til personen? Det kan eksempelvis være en bærbar, som konfirmanden kan bruge i skolen, eller det kan være en gaming computer til den konfirmand, der bare ikke kan få nok af CS:GO eller League of Legends. Du kan også vælge at købe gaming udstyr i form af et nyt tastatur, en mus, musemåtte eller en ny gaming stol, hvis du ikke lige har råd til en computer.

Høretelefoner

Mange unge mennesker elsker også at høre musik i løbet af hverdagen. Derfor kan du jo overveje at give et sæt gode høretelefoner, eks. et par med Bluetooth, så det kan lade sig gøre at høre musik på telefonen helt trådløst.

Tøj

Alle unge mennesker kan også altid bruge noget nyt tøj. Så hvis du er sikker på, hvilken smag konfirmanden har inden for netop tøj, er det jo bare med at kaste dig ud i at købe nogle nye trøjer, en kjole, et par jeans eller sneakers.

TV

Sidst, men ikke mindst, kan du også forære konfirmanden et nyt tv. Du kan faktisk få gode fjernsyn for helt ned til ganske få tusinde kroner, så du behøver ikke at ruinere dig selv for at købe denne gave.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.