Elsker du gåder, vittigheder og jokes, er der sikkert stor sandsynlighed for, at du selv ligger inde med et par stykker selv. Hvorfor så ikke dele dem på nettet, så andre kan få glæde af dem?

Der er mange sider, der tager imod nye vittigheder og gåder, hvor du bare kan sende en mail eller bruge sidens kontaktformular, hvis du gerne vil sende din egen ind. Hvis du er heldig, bliver du kvitteret med at få dit navn med på siden, så alle andre kan se, hvem der har fundet på den enkelte vittighed.

Det skal være dine egne

Husk altid på, at det skal være dine egne indslag, du sender ind. Du skal ikke bare hugge og stjæle andres idéer og tage æren for dem. Så hvis du ikke har nogle originale indslag, bør du vente til at du selv er kommet på nogen.

Så undgår du også, at der er andre, der kontakter dig og siger, at du har stjålet joken eller gåden fra dem. Og så er det bare god skik kun at tage æren for det, du selv har fundet på. Så sørg for kun at sende det materiale ind, du selv har udviklet.

Vind præmier for dine forslag

Nogle steder kan du være så heldig at vinde præmier for dine indslag. Derfor kan det være en god ide at kigge nærmere på de muligheder, i stedet for at sende dine påfund ind til sider, der ikke kvitterer med noget til gengæld.

Så kan du i stedet sende dem ind til hjemmesider, magasiner eller ugeblade, hvor du har en chance for at vinde et gavekort, en gavekurv eller en kontant præmie for dine morsomme ideer.

Vær med til at gøre nettet til et sjovere sted

Ved at dele ud af din humor er du med til at gøre nettet til et langt sjovere sted at være for os alle sammen.

Der findes desværre så mange negative historier på nettet, så hvis du har vittigheder, jokes eller gåder, der kan være med til at løfte stemningen på internettet, er det da bare med at dele ud af dem.

Nu hvor vi snart har jul, så var det måske en ide at tjekke disse super sjove jule jokes.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.