Hvis du gerne vil være lidt sundere, så er det bare med at komme i gang med at få omlagt dine dårlige vaner til nogle gode og sunde vaner i stedet. Din sundhed er udelukkende dit eget ansvar, så du kan lige så godt komme i gang med at forbedre din sundhed i dag i stedet for at vente til i morgen.

Der er alt for mange danskere, der ikke prioriterer deres sundhed højt nok. Vi drikker for meget alkohol, spiser for meget fastfood og ryger for mange cigaretter. Hvis du er en af dem, der har lidt for mange laster, er det måske på tide at få gjort noget ved det nu?

Spis sundt

Du kan til at starte med begynde at spise sundt. Det kræver ikke, at du skal sidde flere timer om dagen på en motionscykel. Det kræver kun, at du skal spise nogle andre fødevarer, end dem du er vant til at spise nu.

Du skal ikke tilføje nye vaner som eksempelvis motion for at kunne spise sundere. Du skal bare putte nogle andre ingredienser og fødevarer ned i din indkøbsvogn, når du er ude at handle.

Dyrk motion

Det er dog selvfølgelig også en god ide at dyrke alt det motion, du overhovedet orker. Det behøver ikke at være i et fitnesscenter. Det kan sagtens bare være en løbetur eller en tur på cyklen ude i det fri. En lang gåtur engang imellem kan også gøre underværker.

Hvis du har problemer med ikke at få dyrket din motion nok, kan det være en god ide at få en makker, du kan løbe eller gå med. På den måde kan I holde hinanden til ilden, og det bliver sværere at slippe uden om en tur, hvis du har en aftale med en anden person.

Læs op på kroppen

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra for at kunne leve sundere, kan det være smart at læse op på kroppen, så du ved lidt mere om, hvad du bør spise, hvor meget du bør spise af det og så videre.

Der er mange sider på nettet og videoer på Youtube, der kan guide dig til et sundere liv og til at blive klogere på din krop.

Din sundhed er dit ansvar
Din sundhed er dit ansvar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.